Apa Yang Famous Sangat Dengan KJ?

Assalamualaikum....
Alhamdulillah, syukur ku panjatkan kehadrat ilahi, selawat dan salam buat junjungan mulia nabi kita muhammad salla Allahu alaihi wasallam, keluarga, sahabat, para tabi'e, tabi' tabie, dan semuanya berada dibawah naugan Allah hendaknya... aaamin...
Fening rasa kepala ni, apesallah Khairi A/L Jalaludin atau lebih biasa dengan gelaran si KJ ni benci sesangat dengan PMRAM. Sampai macam-macam cara diorang guna untuk memastikan kesatuan dan keutuhan PMRAM berjaya dilumpuhkan. Sedarlah duhai KJ, anda tidak akan mampu menghancurkan kesatuan kami melainkan itu sememangnya tetentuan dari Allah.

Tak nak kata, rasa nak kata, tapi bila kata rasa geram pun ada...

jom rujuk kat sini segala muslihat agak tidak bersih dari beliau.

dan jom ramai-ramai like page ni

Mohon pd semua buat solat hajat dan doakan utk kami, Slmtkan PMRAM n mahasiswa Mesir....
Selamatkan kesatuan yang kian lama dibina ini...
Category:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..:: Jom Kongsi ::..