Follower kembali

Assalamualaikum....
Alhamdulillah, syukur ku panjatkan kehadrat ilahi, selawat dan salam buat junjungan mulia nabi kita muhammad salla Allahu alaihi wasallam, keluarga, sahabat, para tabi'e, tabi' tabie, serta semua ulama semoga dibawah naugan Allah hendaknya... aaamin...

Mula-mula rasa juga pelik n risau, dua tiga hari ni joing followers hilang....
Dalam duk cari penyelesaiannye, kotak tu muncul balik dengan sedikit perubahan...
upgrade dari pihak google...
Jadi, sapa2 yang hilang gadget follower, jangan risau lagi...
SABAR jer....

Hanya yang memerhati sahaja tahu di mana perubahan tu... huhuhu....

ana suka pada ayat yang google promo "with Google Friend Connect"

Jom kita berkongsi
Terus berkongsi selagi mampu....




...:: Tautkan ukhuwwah antara kita ::...
Category:

2 comments:

izfanora said...

hihi.. der gak wat entry psl tue kat sini..

http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/2011/07/kawan-aku-hilang.html

faahim said...

yer la...
semua duk takut hilang follower...

Cuma kongsi je kat sini...
Harap tak ada risau lagi lepas ni...
huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..:: Jom Kongsi ::..